Natuurlijke producten voor de perfecte huidverzorging

Ben jij op zoek naar natuurlijke producten voor de perfecte huidverzorging? Zoek dan niet verder. De producten LA RHODÉ zijn 100% natuurlijk, vegan én ook nog eens hartstikke duurzaam. Veel merken beweren dat ze ‘natuurlijk’ zijn, maar in feite zijn ze dit niet altijd. Vaak zijn er toch nog ingrediënten toegevoegd dat bijvoorbeeld de geur stimuleert. Bij LA RHODÉ zijn er geen extra ingrediënten toegevoegd om geuren te stimuleren of andere ingrediënten dat niet noodzakelijk zijn.

Natuurlijke producten van LA RHODÉ

Alle producten van LA RHODÉ zijn voor elke huidtypen. Per product staat er duidelijk aangegeven voor welke huidtype het is. We zetten het graag voor je op een rijtje. We lichtten de bestelling body butters uit.

1. Body Butter Rozen – speciaal voor ontstekingen Last van ontstekingen?

body butter rozen
Body Butter Rozen

Probeer deze ontstekingsremmende creme body butter Rozen. Rozenolie heeft een goede werking op de huid. Zo werkt het ontstekingremmend, Last van ontstekingen? Probeer deze ontstekingsremmende creme body butter Rozen. Rozenolie heeft een goede werking op de huid. Zo werkt het ontstekingremmend, verzachtend en zit het vol vitamine A. Vitamine A zorgt voor een verbeterde cel-aanmaak en geeft het dus een boost aan de collageenproductie van je huid.

Deze zeer hydraterende Body Butter voedt intens en helpt om de zeer droge huid te beschermen. Het wordt binnen enkele minuten in de huid opgenomen, waardoor deze zachter en gladder aanvoelt, zonder plakkerigheid.

2. Body Butter Neutraal – speciaal voor de droge huid

Body Butter Neutraal

Speciaal voor de zeer droge en gevoelige huid is deze body butter vrij van geur en kleurstoffen. Deze zeer hydraterende neutrale Body Butter voedt intens en helpt om de zeer droge huid te beschermen. Het wordt binnen enkele minuten in de huid opgenomen, waardoor deze zachter en gladder aanvoelt, zonder plakkerigheid.

De body butter is samengesteld met shea boter, kokosolie, olijfolie, cacaoboter, vitamine E en arrowrootpoeder. Deze combinatie zorgt voor een optimale huidverzorging en geef je huid weer zijn oorspronkelijke staat terug.

3. Body Butter Sandelhout & Vanille – voor droge tot normale huid

Body Butter Sandelhout & Vanille

De diepe geurnoten van sandelhout en vanille geven je een fijn, zacht en warm gevoel. Laat de body butter zachtjes op je huid smelten en verlies jezelf eventjes in het moment.

De body butter is samengesteld met shea boter, kokosolie, olijfolie, cacaoboter, vitamine E en arrowrootpoeder. Deze combinatie zorgt voor een optimale huidverzorging en geef je huid weer zijn oorspronkelijke staat terug.